האם התרופה פלוטין יכולה להזיק בהריון?
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 21/10/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

אני נוטלת פלוטין מזה 3 חודשים (כדור אחד ביום). מעוניינת להיכנס להריון- האם ידועה השפעה כלשהי בין פלוטין ובריאות העובר?

תשובה:
פלוטין משתייך לקבוצה C, כלומר בבעלי חיים הוכח כמזיק, באנשים לא נצפה נזק ועדיף להימנע מנטילתו אם ניתן. פני לרופא שרשם לך תרופה זו על מנת שיעריך את הצורך הנוכחי בתרופה מסוג זה וירשום לך תרופה חלופית במקרה הצורך.