דלג לתוכן

אני נוטלת אפקסור (Venlafaxine) ופקסט בערך כשנתיים. כבר תקופה ארוכה שאני

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 26/10/2004
1 דקות קריאה

שאלה:

אני נוטלת אפקסור (Venlafaxine) ופקסט בערך כשנתיים. כבר תקופה ארוכה שאני סובלת מגירודים ומעין פריחות באיזורים שונים בגוף. הופניתי ע"י רופא עור לביופסיה מחשש שאותן תרופות הן הגורמות לבעיה. האם זה ייתכן ? ובמיוחד לאחר שימוש ממושך שעד כה לא לווה בבעיות משמעותיות ? בנוסף, הראיה שלי לא כפי שהיתה לפני השימוש בתרופות ,וכמו כן מצב רוחי לא השתפר משמעותית ובאופן מסוים ומוזר אף הורע. החרדות אומנם כמעט פסקו לגמרי, אך לעיתים אני שוקעת במחשבות דכאוניות, מחשבות שלא היו לי קודם. אני נוטלת את התרופות הללו לא מדיכאון שחוויתי אלא כתוצאה מדיאטה חריפה ששיבשה את התנהגותי קשות.

תשובה:

עקב תחושת הדיכאון והתופעות אותן ציינת, לדעתי יש מקום לחזור לפסיכיאטר ולשקול מחדש את הטיפול התרופתי.
רופאים בתחום
ד"ר אשרף תמימי
ד"ר אשרף תמימי אורולוגיה
 curesponse .
curesponse . אחר
ד"ר יואל בקר
ד"ר יואל בקר יישור שיניים ולסתות (אורתודונטיה)
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו