דלג לתוכן
בעיות ראיה עקב שימוש בפארוקסטין ובקלונקס
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 29/10/2005
1 דקות קריאה
שאלה:

לקחתי פארוקסטין (כדור אחד) כחודש ועברתי לקלונקס 0.5 מ"ג (חצי כדור בבוקר וחצי כדור בערב). אני לוקחת קלונקס כבר 40 יום. רציתי לדעת אם הכדורים יכולים לגרום לצילינדר או לבעיות ראיה אחרות.

תשובה:
קלונקס עשויה במקרים נדירים לגרום לטשטוש ראיה, הפרעה בתנועת העיניים, ראיה כפולה או ניסטגמוס. פארוקסטין עשויה לגרום לטשטוש ראיה בפחות מ- 10% מן המקרים, אבל לא סביר שהיא תגרום לכך 40 יום לאחר הפסקת הטיפול.
רופאים בתחום
ד"ר מיכל שמעונוביץ מור
ד"ר מיכל שמעונוביץ מור כירורגיה
5.0
( 9 חוות דעת )
"מיכל היא רופאה רגישה, עדינה ומקצוועית. אין לי ספק שאחזור רק אלייה לבדיקת שד. ממליצה עליה בחום רב!"
ד"ר שאול סטיר
ד"ר שאול סטיר נוירולוגיה
פסיכיאטר מומחה, נותן חוות דעת משפטית ונוירולוג מומחה.
ד"ר נאסים אלקרנאוי
ד"ר נאסים אלקרנאוי אורתופדיה
מומחה לכירורגיה אורתופדית
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו