דלג לתוכן

האם ייתכן דימום לאחר נטילת פוסטינור?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 30/10/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

אני בת 15 וכבר התחלתי לקיים יחסי מין. לפני כ-3 חודשים היה חשש שנכנסתי להריון, אז לקחתי פוסטינור. לפני כחודשיים קיבלתי מחזור רגיל, ושבועיים לאחר מכן קיבלתי דימום קל, ואחרי עוד שבועיים (בזמן שהייתי אמורה לקבל באופן רגיל) קיבלתי שוב את הווסת בכמות רגילה. עבר כשבוע וחצי ועוד הפעם קיבלתי דימום קל. האם זה מעיד על השפעתה של הגלולה או שזה מעיד על דלקת ברחם או בעיות הורמונליות?

תשובה:

לא ציינת האם הווסתות שלך סדירות. בכל מקרה לא ניתן לייחס את מה שאת מתארת לפוסטינור. ייתכן והביוצים שלך עדיין אינם סדירים.
רופאים בתחום
ד"ר מלאכי דניאלי
ד"ר מלאכי דניאלי רפואת שיניים
ד"ר יחזקאל לוי
ד"ר יחזקאל לוי עיניים
ד"ר אריה אבידר
ד"ר אריה אבידר עיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו