דלג לתוכן
אני סובל מפסוריאזיס ומ- FMF , ולצערי מלחץ דם. אני מקבל כל יום כדור אחד
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 31/10/2004
1 דקות קריאה
שאלה:

אני סובל מפסוריאזיס ומ- FMF , ולצערי מלחץ דם. אני מקבל כל יום כדור אחד של נורמיטן 50. הייתי כעת בסדום ואחד המטופלים טען שנורמיטן פוגע בפסוריאזיס. האם זה נכון ? והאם אני צריך לבקש מהרופא שלי תחליף ?

תשובה:
אכן כן, נורמיטן ותרופות אחרות מקבוצת חוסמי בטא עשויות להחמיר פסוריאזיס. ניתן לקחת תרופות אחרות ללחץ הדם שאינן משפיעות על הפסוריאזיס, בהתאם לעצת הרופא שלך.
רופאים בתחום
פרופסור חן הופמן
פרופסור חן הופמן דימות
ד"ר חן הופמן מנהל שירות לנוירורדיולוגיה לא פולשנית, אחראי הדמיית מוח בילדים ובעוברים במחלקת הדימות, מרכז רפואי ע"ש שיבא, בית חולים תל השומר
ד"ר יצחק שוחט
ד"ר יצחק שוחט אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
מומחה אא״ג וניתוחי ראש וצוואר
ד"ר אריאל דינבר
ד"ר אריאל דינבר יישור שיניים ולסתות (אורתודונטיה)
מומחה ליישור שיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו