דלג לתוכן

שאלה

התחלתי לקחת גלולות למניעת הריון (ortho-cyclen) . לקחתי גלולה ראשונה ביום הראשון של המחזור, ויום למחרת קיימתי יחסי מין בלי אמצעי מניעה (זה היה היום השני למחזור, הדימום לא היה חזק). שאלתי: האם יש סיכוי להיכנס להריון? האם לאחר לקיחת גלולה ראשונה מותר כבר לקיים יחסי מין בלי שום אמצעי מניעה נוספים, או שצריך לעבור כמה זמן עד שהגלולות מתחילות לפעול? איך זה בדיוק עובד? יש לי עוד שאלה קטנה- האם יש קשר בין הרכבת עדשות מגע לגלולות?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 11/01/2006
1 דקות קריאה

תשובה:

את מוגנת כבר מהיום הראשון. אין קשר לעדשות מגע.
רופאים בתחום
פרופ' משה דודאי
פרופ' משה דודאי כירורגיה
ד"ר נמרוד נחמיאס
ד"ר נמרוד נחמיאס אורתופדיה
פרופ' נחמה אורי
פרופ' נחמה אורי אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו