דלג לתוכן

הסיכון בטיול למקומות גבוהים לבחור שנוטל ריספרדל

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 11/01/2008
1 דקות קריאה

שאלה:

בני בן 24 יוצא לטראק לאוורסט. ברצונו לדעת האם יש סיכון להיות במקומות גבוהים היות והוא מטופל שנים בריספרדל.

תשובה:

אין סיכון בשהייה במקומות גבוהים לנוטלי ריספרדל יותר מאשר לשאר האנשים. טיול במקומות גבוהים דורש תהליך הסתגלות פיזיולוגי של הגוף, אשר אינו מושפע מנטילת תרופה זו. הסיכון האפשרי שאני יכולה לחשוב עליו הוא בהתמודדות עם הלחצים הנפשיים שטיול מסוג זה מעמיד בפני המטייל הצעיר, וכמו כן - הסיכון של שימוש בסמים ביציאת מטיילים צעירים לטיולים בחו"ל. אני מזכירה ששימוש בסמים קשור לעלייה בשכיחות של בעיות נפשיות, ומי שכבר נוטל טיפול בריספרדל הוא מבחינתי רגיש במיוחד להתפתחות של בעיות נפשיות. במידה והצעיר אחראי ונמצא בחברת מטיילים נוספים אחראים, לא צריכה להיות בעיה. ד"ר איילת אביטל-מגן - פסיכיאטרית
רופאים בתחום
ד"ר בן ורנר
ד"ר בן ורנר אלרגיה ואימונולוגיה
ד"ר עפרה גלילי
ד"ר עפרה גלילי וטרינרים
ד"ר בוריס קניאזר
ד"ר בוריס קניאזר עיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו