דלג לתוכן

תוצאות בדיקות דם ומשמעותן

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 11/02/2005 תאריך עדכון: 25/10/2010
1 דקות קריאה

שאלה:

להלן הערכים החריגים בתוצאות בדיקות דם שערכתי: PT (%)- 84.3% (כשהערכים המקובלים הם 88/143) PT (INR) - 1.06, תקין. LDH - 221 שהערכים המקובלים 240-480 BILIRUBIN - 1.21 כשהערכים המקובלים 0.1-1 ALBUMIN - 3.3 כשהערכים המק

תשובה:

תפקודי הקרישה (PT) ופרופיל הכולסטרול שלך תקינים. רמה מעט נמוכה של אלבומין, ורמה נמוכה של C3 יכולים להעיד על מחלה דלקתית. יש צורך באינפורמציה נוספת כגון בדיקת שקיעת דם ורמת חלבון מגיב C (CRP) לייעוץ חינם על ניתוחי עפעפיים לחצו כאן >>>
רופאים בתחום
ד"ר קרן גבע
ד"ר קרן גבע ילדים
ד"ר איתמר בוצר
ד"ר איתמר בוצר אורתופדיה
ד"ר דב בנדל
ד"ר דב בנדל רפואת שיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו