מדבקה למניעת הריון לנשים שמתקשות לבלוע גלולות למניעת הריון
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 11/02/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

אני לא יודעת לבלוע כדורים. ניסיתי לבלוע גלולה והיא פשוט גרמה לי להקיא. האם אפשר לרסק אותה בתוך הפה ומייד לבלוע, והאם תהיה לה אותה ההשפעה? כלומר האם היא עדיין תגן עלי מהריון לא רצוי?

תשובה:
גלולות למניעת הריון יש לבלוע! הריסוק יפגע ביעילותן. אם אינך מסוגלת לבלוע גלולות, ישנן היום אמצעי מניעה בצורת מדבקה (Evra) אותן יש להחליף אחת לשבוע. הן יעילות ונוחות מאוד לשימוש. היוועצי עם הרופא המטפל לגבי אופציה זו. ד"ר מורן שויקה-רבאו - אינפומד