גילוח שיער איבר המין הגברי
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 11/02/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

אני מעוניין לגלח בסכין את תחילת איבר המין עד לשליש האיבר מכיוון שיש עליו קצת שערות. מה עלי לקחת בחשבון? האם השיער יהיה צפוף יותר והאם הוא יגדל יותר מהר? מה עוד עלי לדעת?

תשובה:
אין כל מניעה לגלח את איזור הערווה, ואף את איבר המין עצמו, כל עוד אתה נזהר שלא להיפצע. אך צפה לצמיחה קוצנית, שלפעמים מלווה בגירודים מציקים. אם תמשיך לגלח בקביעות, השיער יהפוך מפלומתי למסיבי יותר. ד"ר מורן שויקה-רבאו - אינפומד