סיבות אפשריות לטעם מר בפה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 11/06/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

זה כחודשיים יש לי טעם מר ומתכתי בפה כמעט כל היום. הייתי אצל גסטרואנטרולוג שהעלה את מינון התרופה לוסק שאני מקבלת, אך לא זה עזר. הייתי אצל רופא אף-אוזן-גרון כדי לבדוק אם יש משהו בגרון או בלשון, אך לא נמצא דבר. איני יודעת לאן עוד לפנות, זה מאד מפריע, לא קשור למה אני אוכלת ומתי. אני הולכת לישון עם זה ומתעוררת עם זה.

תשובה:
מספר סיבות אפשריות לגרימת טעם מר בפה. לאחר שעברת בירור על ידי גסטרואנטרולוג ואף-אוזן-גרון, תוכלי להיוועץ ברופא שיניים או במומחה פה ולסת. חשוב גם שתבצעי בדיקות דם, כולל בדיקה של רמות ויטמינים. להלן תשובות נוספות באינפומד העוסקות בנושא http://www.infomed.co.il/questions/q_062005_7.htm