דלג לתוכן

האם ציפרלקס משפיע על הפוריות?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 11/08/2007
1 דקות קריאה

שאלה:

בעלי מטופל בכדורים מסוג ציפרלקס 10 מ"ג. אנו מתכננים הריון. ברצוני לשאול אם ישנה השפעה כלשהי של הכדורים על הפוריות של בעלי, או חלילה על העובר?

תשובה:

ציפרלקס לא אמורה לפגוע בפוריות. אחת מתופעות הלוואי של התרופה היא בעיה בתפקוד המיני, וזו הבעיה שהתרופה יכולה ליצור עבורכם. לגבי פגיעה בעובר - כל עוד את לא לוקחת את התרופה בזמן ההריון, לא צריכה להיות בעיה. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר דוד רותם
ד"ר דוד רותם אורתופדיה
ד"ר רם איתן
ד"ר רם איתן יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
פרופ' אפרים אביתר
פרופ' אפרים אביתר אף אוזן גרון וכירורגיית ראש-צוואר
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו