צואה שחורה
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בהריון. שתיתי לפני יומיים משקה קריסטל בטעם מנגו והיקאתי קיא ירוק זוהר. האם זה צבע מאכל? באותו היום היתה לי יציאה שחורה. מה זה אומר?

תשובה:
לא ברור מה הצבעים הללו אומרים. אם התופעה תחזור על עצמה, יש לפנות לרופא. יציאה שחורה נגרמת כאשר לוקחים ברזל (האם התחלת לקחת ברזל?) או כאשר יש דימום במערכת העיכול. אם צבע היציאה ממשיך להיות שחור ואינך נוטלת ברזל, יש לפנות לרופא ולעבור בדיקות. ד"ר נעמה ורבין - אינפומד