דלג לתוכן

האם רצוי להיכנס להריון אחרי חשיפה ל-CMV לאחרונה?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 14/11/2007
1 דקות קריאה

שאלה:

להלן תוצאות בדיקת וירוסים שעברתי: EBV igg - 750 positive EBV Igm - >10 NEGETIVE CMV iGG - 4.40 POSITIVE CMV Igm - 35.3 positive אני מנסה להיכנס להריון, ורציתי לדעת אם הבדיקות מראות ששוב נדבקתי בווירוס ה- CMV. האם כדאי להימנע למשך כמה חודשים מנסיונות להכנס להריון?

תשובה:

על פי התוצאות, נראה שהיתה חשיפה לווירוס הציטומגלו (CMV) לאחרונה. אכן לא מומלץ להיכנס להריון בשלב זה. אני ממליצה לחזור שוב על הבדיקה בעוד מספר שבועות ולהיוועץ עם הרופא המטפל. עוד על CMV והריון תוכלי לקרוא כאן: http://www.infomed.co.il/questions/q_071307_21.asp
רופאים בתחום
ד"ר פאדל מרזוק
ד"ר פאדל מרזוק עיניים
ד"ר ערן כהן ברק
ד"ר ערן כהן ברק עור ומין
ד"ר אלי דריזין
ד"ר אלי דריזין יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו