בן זוגי חלה או במחלת הנשיקה או בצהבת. בקרוב יהיו תוצאות הבדיקות, ובינתי
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 16/11/2002
1 דקות קריאה
שאלה:

בן זוגי חלה או במחלת הנשיקה או בצהבת. בקרוב יהיו תוצאות הבדיקות, ובינתיים אני עשיתי בדיקת דם ,והתוצאות הן: cmv - igg - negative 4.4 cmv-igm - negative .ebv-igg positive 176 negative 0.80 - igm- ebv hav-igg - negative hav-igm - negative

תשובה:
התוצאות מעידות על כך שאינך חולה כעת באף אחד מהנגיפים הגורמים למחלת הנשיקה. אמנם בעבר נדבקת ב EBV, אך לא חלית ב CMV - לא בעבר ולא כעת. עובדה זו חשובה לאזכור ומעקב, כי להידבקות במהלך ההריון עלולות להיות השלכות על העובר.