island bone או בעברית אי-עצם הוא מצב שפיר לחלוטין וחסר משמעות קלינית. מד
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 01/01/0001
1 דקות קריאה
שאלה:

island bone או בעברית אי-עצם הוא מצב שפיר לחלוטין וחסר משמעות קלינית. מדובר במרכז התגרמות של עצם דחוסה בתוך עצם ספוגית.

תשובה:
island bone או בעברית אי-עצם הוא מצב שפיר לחלוטין וחסר משמעות קלינית. מדובר במרכז התגרמות של עצם דחוסה בתוך עצם ספוגית. [19/11/2004]