האם Zyban משפיע על איכות הזרע?
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 19/11/2009
1 דקות קריאה
שאלה:

ילדתי לפני כ-5 חודשים. אני מעוניינת להרות שוב. בעלי (44) נוטל כדורי Zyban. האם תהיה השפעה על איכות הזרע? אני בת 36 וזו היתה לידה ראשונה.

תשובה:
זיבאן (בופרופיון) הוא טיפול להפסקת עישון. תופעות הלוואי הנפוצות שלו הן יובש בפה, שינויים בתיאבון, קשיים בהירדמות, כאבי ראש. הוא אינו משפיע על איכות הזרע. להיפך, הפסקת עישון תשפר את איכות הזרע. בברכה, ד"ר קרן גלרון - אינפומד