דלג לתוכן

הריון וחומצה פולית

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 22/11/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

הפסקתי לקחת גלולות למניעת הריון לפני שבועיים (כולל את המחזור) והתחלתי לקחת היום חומצה פולית. ברצוני להיכנס להריון. אי לכך, האם כדאי לקחת תקופה מסוימת חומצה פולית ולשמור בלא להיכנס להיריון? מה עדיף?

תשובה:

בעיקרון, ההמלצה היא ליטול חומצה פולית כ- 3 חודשים לפני נסיונות להרות.
רופאים בתחום
ד"ר איגור גרש
ד"ר איגור גרש אורתופדיה
ד"ר ניר-רם דובדבני
ד"ר ניר-רם דובדבני יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
 טופ לייף לרפואה מודרנית בהנהלת ד"ר זיאד מחאמיד
טופ לייף לרפואה מודרנית בהנהלת ד"ר זיאד מחאמיד משפחה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו