מהן דרכי הטיפול בפטריה בנרתיק ?
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני סובלת כבר חודשים רבים מפטריה בנרתיק שהתחילה לי בפעם הראשונה בחיי לאחר נטילת אנטיביוטיקה. בכל פעם מחדש אני מרגישה צריבה ואי נעימות, נבדקת אצל רופאת נשים, ומגלה שהפטריה חזרה. השתמשתי בפתילות מכל מיני סוגים, ניסיתי את כל מגוון הטיפולים של אגיסטן ו

תשובה:
. הטיפולים שציינת הם הטיפולים לפטריה בנרתיק. ישנן נשים שקשה להן יותר "להיפטר" מקנדידה בנרתיק, וככלל מדובר בזיהום עם נטיה לחזרות. שמירה על היגיינה וחומציות תקינה של הנרתיק הן הדרכים הטובות ביותר למניעה. ד"ר נגה פוקס - אינפומד