אחרי כמה נסיונות להרות ניתן לומר שיש בעיה?
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 23/11/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בחורה בת 40. בפברואר האחרון הוצאתי התקן תוך- רחמי שהיה בגופי במשך 9 שנים. בחודשיים האחרונים אני מנסה להיכנס להריון (משתמשת בערכה הבייתית לבדיקת היום המדוייק לביוץ), אך אני לא מצליחה להיכנס להריון. האם יש לי סיבה לדאגה בגלל הגיל? יש לי כבר 2 בנות. אנא הנחו אותי האם אני צריכה להתחיל בטיפולי פוריות.

תשובה:
נסיונות להרות במשך חודשיים אינם מגדירים בעיית פוריות. (ההגדרה היא שנה של נסיונות לא פוריים, מתוזמנים ביחס לביוץ).