דלג לתוכן

נטילה לא נכונה של גלולות למניעת הריון

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 25/11/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

האם לקיחה לא מסודרת של גלולות באופן עקבי, כלומר, אם לקחתי גלולות בצורה לא מסודרת: דילוגים, לקיחה לא בשעות קבועות ובאיחור של כמה שעות לפעמים-- עשויה לגרום לנזק בלתי הפיך בעתיד? או לשבש את המהלך ההורמונלי בגופי באיזושהי צורה?(מעבר לענין של הגנה מפני הריון)

תשובה:

לא מדובר בחשש לנזק בלתי הפיך כי אם בהגנה חלקית, אם בכלל, מפני כניסה להריון.
רופאים בתחום
ד"ר פאול סגיב
ד"ר פאול סגיב כירורגיה אורתופדית
ד"ר אלי קפלן
ד"ר אלי קפלן נפרולוגיה
ד"ר חיים סטולוביץ
ד"ר חיים סטולוביץ עיניים
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו