דלג לתוכן

האם שימוש בקומדין יכול לגרום להיפלטות התקן תוך-רחמי?

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 25/11/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

האם השימוש בקומדין (לדילול דם לאחר ניתוח להחלפת מסתם) יכול לגרום להיפלטות של התקן המירנה (התקן הורמונלי) המומלץ ביותר לנשים המקבלות קומדין? האם השימוש בקומדין גורם לדלדול בעובי הרירית ברחם, דבר שיכול לגרום להיפלטות ההתקן? בהחלט לא.

תשובה:

האם השימוש בקומדין (לדילול דם לאחר ניתוח להחלפת מסתם) יכול לגרום להיפלטות של התקן המירנה (התקן הורמונלי) המומלץ ביותר לנשים המקבלות קומדין? האם השימוש בקומדין גורם לדלדול בעובי הרירית ברחם, דבר שיכול לגרום להיפלטות ההתקן? בהחלט לא. [25/11/2006]
רופאים בתחום
ד"ר יחזקאל לוי
ד"ר יחזקאל לוי עיניים
ד"ר דוד אדיבי
ד"ר דוד אדיבי אורתופדיה
ד"ר אורי רוביו
ד"ר אורי רוביו המטולוגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו