האם שימוש בקומדין יכול לגרום להיפלטות התקן תוך-רחמי?
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 25/11/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

האם השימוש בקומדין (לדילול דם לאחר ניתוח להחלפת מסתם) יכול לגרום להיפלטות של התקן המירנה (התקן הורמונלי) המומלץ ביותר לנשים המקבלות קומדין? האם השימוש בקומדין גורם לדלדול בעובי הרירית ברחם, דבר שיכול לגרום להיפלטות ההתקן? בהחלט לא.

תשובה:
האם השימוש בקומדין (לדילול דם לאחר ניתוח להחלפת מסתם) יכול לגרום להיפלטות של התקן המירנה (התקן הורמונלי) המומלץ ביותר לנשים המקבלות קומדין? האם השימוש בקומדין גורם לדלדול בעובי הרירית ברחם, דבר שיכול לגרום להיפלטות ההתקן? בהחלט לא. [25/11/2006]