דלג לתוכן

בחילה לאחר נטילת גלולות למניעת הריון

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 26/11/2006
1 דקות קריאה

שאלה:

אני לוקחת גלולות (ORTHO-CYCLEN) כבר שבועיים, תמיד ב 10 בערב. רוב הזמן לקראת בוקר אני מרגישה בחילה, אפילו מתוך שינה אני מתעוררת בגלל הרגשה לא נעימה. חוץ מזה אני לא מרגישה שום שינוי במצב הבריאותי. האם זו השפעה של הגלולה, והאם כדאי בגלל זה להחליף את גלולות או שיש אפשרות לפתור את הבעיה?

תשובה:

גלולות בהחלט עשויות לגרום לבחילות בהתחלה, אולם לרוב תופעה זו חולפת, ולכן אם התופעה נסבלת, לא הייתי ממליצה עדיין להפסיק את הגלולות.
רופאים בתחום
ד"ר שמעון סלוק
ד"ר שמעון סלוק רפואת שיניים
ד"ר טוביה בן גל
ד"ר טוביה בן גל קרדיולוגיה
ד"ר רוני בשוראי
ד"ר רוני בשוראי אורתופדיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו