הורמון HCG גבוה בהריון
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 26/11/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בהריון שבוע 15 ועשיתי בשבוע 12 בדיקה של שקיפות עורפית, אולטרסאונד וגם בדיקת דם. התוצאה של האולטרסאונד יצאה מצויינת, אבל בבדיקת דם אמרו לי שההורמון HCG גבוה יותר מ- 3 . רציתי לדעת מה זה אומר וכיצד עליי לפעול.

תשובה:
HCG גבוה מקורו בשליה, ולכן יש צורך ראשית בייעוץ גנטי, ובהמשך במעקב גדילה צמוד יותר שמתבצע ע"י אולטרסאונד.