האם עצבנות יתר יכולה לפגוע בהתפתחות ההריון?
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 28/11/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בטיפולים שנתיים. הכל תקין אצלי ואצל בעלי. עברתי הפלה לאחר שלא ראו עובר ושק חלמון בהריון. זו היתה הפעם הראשונה שנכנסתי להריון, עשו לי בדיקת דם וגילו בעיה של Rh. האם יכול להיות שזו הסיבה שלא נקלטתי? או שההריון לא הצליח? אציין גם שבתחילת ההריון הייתי מאוד חולה עם חום גבוה ודלקת ומאוד עצבנית. האם עצבנות יתר יכולה לפגוע בחודשים הראשונים בעובר עד כדי אי התפתחותו?

תשובה:
סוג הדם שלך אינו סיבה לאי התפתחות הריון בשלביו הראשונים. עצבנות אינה גורמת לחוסר התפתחות הריון.