דלג לתוכן
האם ריבוי מי שפיר יכול להשפיע על הלידה?
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 29/11/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

התגלה אצלי ריבוי מי שפיר בשבוע 33. אני בשבוע 36, הריון שני - בת, יש לי סוכרת הריון (כמו בהריון ראשון). הסוכר מאוזן. עשיתי את כל בדיקות הסקר ובדיקת מי שפיר - והכל תקין. האם מי השפיר יכולים לרדת בעקבות הדיאטה שאני עושה? האם יש דרך אחרת להוריד אותם? מה הסיכונים אם מי השפיר לא יורדים?

תשובה:
ככל שהסוכר מאוזן יותר- עדיף. בכל זאת, ישנם מקרים בהם הסוכר מאוזן ובכל זאת יש ריבוי מי שפיר. ההשלכה העיקרית היא על מצג העובר. אם ריבוי המים מאפשר ניידות מוגברת שלו והוא משנה מצג בתדירות גבוהה - זה יכול להשפיע על אופן היילוד (שכן המצג המועדף ללידה נרתיקית הוא מצג ראש). ד"ר נגה פוקס - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר אלי דריזין
ד"ר אלי דריזין יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
מנהל את שירותי ההדמיה בתחום הגינקולוגי בקופ"ח "מאוחדת"
ד"ר דיאנה גולדין
ד"ר דיאנה גולדין רפואה פיזיקלית ושיקום
5.0
( 9 חוות דעת )
"דר׳ דיאנה גולדין נהדרת!! היא הצילה אותי, הייתי אחרי תאונה עם עבר של ניתוח עמד׳ש צווארי. הרגשתי הקלה משמעותית אחרי תקופה ארוכה של כאב קיצוני היא עזרה לי מאוד מאוד בדיקור יבש. יש לדר׳ גולדין יש יד קלה, נשמה גדולה ורצון עצום לסייע ולהסביר בסבלנות כל דבר על מנת להרגיע. תודה לך מכל הלב"
ד"ר אלינה סגל
ד"ר אלינה סגל רפואה אסתטית
4.9
( 7 חוות דעת )
"כבר בפגישת הייעוץ הרגשתי יד מקצועית הגעתי עם חשש כבד מכאב ואי נוחות וסיימתי עם חיוך הרגשתי בטוחה ובידיים מקצועיות כל שלב נאמר לי מה עומד להיות קשובה אלי אפילו למבט בליעה של רוק שלי וסתימה עמוקה מאוד יצאתי ממנה מרוצה מדיוק מקצועיות וזמן טיפול"
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו