דלג לתוכן
נטילה לא נכונה של פוסטינור
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 12/01/2006
1 דקות קריאה
שאלה:

קיימתי יחסי מין ובמהלכם הקונדום נקרע. לקחתי לאחר כשעה גלולת פוסטינור, אבל את השניה לקחתי מתוך בלבול כ-24 שעות אחרי. כרגע עוד לא עברו 72 שעות משעת קיום המגע, והמליצו לי לקחת עוד סט. עכשיו לקחתי שוב את הראשונה. האם פעלתי כשורה והאם אני בסכנה להריון אם המחזור שלי אמור להגיע עוד שבוע-שבוע וחצי (אני לא לוקחת גלולות למניעת הריון) ?

תשובה:
קיום מגע לא מוגן בהחלט מעמיד בסיכון להריון. אין לדעת איך תפעל הגלולה שאחרי בעקבות דרך הנטילה שלך.
רופאים בתחום
פרופ' אילן רון
פרופ' אילן רון אונקולוגיה
5
( 11 חוות דעת )
"פרופ׳ רון הסביר בסבלנות רבה את מהלך הביקור, שלב רישום הפרטים, הבדיקה הרפואית והסיכום, וכל זאת באדיבות יוצאת דופן. גילה כלפיה אמפתיה אמיתית, עורר בה חיוך והעניק לה תקווה חדשה בזכות הטיפול ההורמונלי שהמליץ. המפגש התנהל באופן מקצועי, באווירה נעימה ומרגיעה. אני ממליץ בחום על פרופ׳ רון, אדם מיוחד במינו ורופא מעולה, בעל אישיות מקרינה, ניסיון וידע רב, המשלב מקצועיות גבוהה עם יחס אנושי מרגש.]"
ד"ר אייל ווסוקי
ד"ר אייל ווסוקי עור ומין
5
( 19 חוות דעת )
"רופא מצויין אין על הרופא הזה!! בפעם הראשונה שהגעתי אליו, הגעתי מהמלצה הייתי אצל רופאה אחרת עם הבן שלי עם בעיה נתנה לי אבחון שגוי וטיפול ממש שגוי החלטתי להגיע לד״ר אייל המקסים מאוד הרגיע אותי נתן אבחון שונה ואכן צדק!! ממליתה בחום להגיע אלין גם מאילת."
ד"ר משה רויבורט
ד"ר משה רויבורט יילוד וגינקולוגיה, רפואת נשים
5
( 6 חוות דעת )
"ד"ר משה רויבורט הוא רופא מקצועי, אדיב, נעים ורגיש. ממליצה מכל הלב, בחום רב 🙏"
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו