תסמיני מחלה שמצביעים על שנית
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 12/01/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

לבת שלי, בת 7, הייתה לפני 4 שבועות דלקת בגרון. היא קיבלה טיפול אנטיביוטי עם Moxypen והכל חלף, ולאחר 2 שבועות שוב הופיע חום עם דלקת בגרון ופריחה עדינה ואדומה ומגרדת על כל הגוף. היא קיבלה Rafapen והכל חלף. לאחר כשבוע, פתאום התחיל להתקלף לה העור בכריות אצבעות הידיים. העור התקלף בשלומותו. האם יש קשר בין התופעה הזו לבין הדלקות בגרון?

תשובה:
לפי הנתונים שמסרת בשאלך, נראה שבתך פתחה את מחלת השנית. תוכלי לקרוא עוד על מחלה זו כאן: http://www.infomed.co.il/takeCare/symp40.asp