דלג לתוכן

הריון - נטילת אנטיביוטיקה

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 12/02/2007 תאריך עדכון: 08/01/2015
1 דקות קריאה

שאלה:

אני בשבוע ה-22 של ההריון. הצטננתי קשות, והמחלה מלווה בכאבי ראש חזקים מאד כבר שלושה ימים. מכיוון שאקמול לא עזר לי, רשם לי הרופא מוקסיויט פורטה למשך חמישה ימים מחשש לסינוסיטיס. לאחר שני כדורים אני חשה הקלה משמעותית בכאב הראש וחוששת לקחת את השאר. מה לעש

תשובה:

את צריכה להמשיך לקחת את הכדורים כדי שהסינוסיטיס לא תחזור. מוקסיויט היא אנטיביוטיקה ממשפחת הפניצילין, ומותר להשתמש בה במהלך הריון. אין סיבה לחשוש מפגיעה בעובר. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר אורי קינן
ד"ר אורי קינן כירורגיה אורתופדית
ד"ר עאוני אליאס
ד"ר עאוני אליאס פנימית
פרופ' פבל קרוגליאק
פרופ' פבל קרוגליאק גסטרואנטרולוגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו