הפרשה מהשד עם שימוש בגלולות למניעת הריון
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 12/03/2009
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 23. בשבוע שעבר קיבלתי מחזור. אני נוטלת גלולות יסמין באופן סדיר. במהלך המחזור החל לנזול מהשדיים נוזל לבן שקוף. רציתי לדעת מה המשמעות. האם זה עניין הורמונלי נורמלי או שמדובר במשהו אחר?

תשובה:
הפרשה מהשד יכולה להיות חלק מתופעות הלוואי של גלולות למניעת הריון, אך גם יכולה להצביע על פתולוגיה כלשהי. לא ציינת אם ישנם רגישות, נפיחות, אודם באזור השד, או תופעות אחרות, ולכן אם המצב ממשיך, אמליץ לך לפנות לבדיקת גינקולוג. כל טוב, ד"ר קרן גלרון - אינפומד