דלג לתוכן

שלשולים והקאות בהריון

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 12/05/2007
1 דקות קריאה

שאלה:

יש לי קלקול קיבה, שמתבטא בשלשולים מרובים ובהקאות במשך 12 השעות האחרונות. אני מנסה לשתות הרבה, אך מה שמדאיג אותי זה שאני בהריון. האם זה יכול לגרום נזק לעובר?

תשובה:

בדרך כלל וירוסים או חיידקים שגורמים לקלקולי קיבה אינה מזיקים לעובר. הדבר היחיד שחשוב להקפיד עליו הוא למנוע התייבשות, שעשויה להגיע בעקבות השלשולים וההקאות. חשוב להקפיד על שתיה מרובה. כמו כן אם קלקול הקיבה נמשך, אני ממליצה לפנות לרופא, שכן יש לדאוג גם לאיזון של המלחים והמינרלים בגוף. ד"ר מורן שויקה-רבאו - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר אבנר בן שושן
ד"ר אבנר בן שושן כירורגיה פלסטית
 הכתר רשת מרפאות שיניים
הכתר רשת מרפאות שיניים רפואת שיניים
ד"ר איגור גרש
ד"ר איגור גרש כירורגיה אורתופדית
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו