הסיכון בחשיפה לשמש בעת טיפולי לייזר
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בן 22. התחלתי אתמול טיפול להסרת שיער בלייזר מאזור הגב העליון והעורף. אני משתדל לא לחשוף את המקום לשמש. מובן שאני לובש חולצה, אלא שלפעמים החולצה חושפת לי את האזור המטופל, העורף והכתפיים. מהן ההשלכות של חשיפת האזורים האלה לשמש? הבנתי שחשיפה יכולה ל

תשובה:
כמו שכתבת, חשיפה לשמש בזמן טפולי לייזר יכולה לגרום לפיגמנטציה של העור. קרם הגנה יכול לעזור, אבל עדיף להימנע באופן מוחלט מחשיפה לשמש. נסה ללבוש חולצות עם קו צוואר גבוה יותר, ואולי אף לחבוש כובע רחב שוליים שיסתיר את העורף. ד"ר נעמה ורבין - אינפומד לייעוץ חינם בנושא הסרת שיער פנה למומחה שלנו >>>