דלג לתוכן
תופעות לוואי אפשריות אחרי נטילת פוסטינור
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 12/07/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

אני מקיימת יחסי מין עם בן זוגי ללא אמצעי מניעה ("גומרים בחוץ") כבר שנים. בפעם האחרונה חששנו שהיה פספוס, ולקחתי מייד את גלולת פוסטינור New. במשך מספר ימים היתה לי הרגשה מאוד מוזרה בתחתית הבטן, אפילו בחילות. טרם קיבלתי מחזור ואני מאוד מוטרדת. עשיתי שתי בדיקות ביתיות וגם בדיקת דם לאבחון הריון, וכולן היו שליליות. האם יכול להיות שאני בכל זאת בהריון? ואם כבר הייתי בהריון כשנטלתי את הגלולה, האם היא יכולה לפגוע בהריון, והאם כדאי לי לעשות הפלה?

תשובה:
כמו שכתבת, כל הבדיקות יצאו שליליות, ולכן את ככל הנראה לא בהריון. "הגלולה של היום שאחרי" יכולה לגרום תופעות לוואי ושינויים במחזור החודשי. אני מציעה לך להמתין עוד מספר ימים. אם עדיין לא תקבלי מחזור, גשי לרופא נשים שלך לבדיקה. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד
רופאים בתחום
ד"ר יונתן קוגן
ד"ר יונתן קוגן קרדיולוגיה
מנהל היחידה לטיפול נמרץ לב, אסותא אשדוד, קרדיולוג מומחה במחלות לב והתמחות בהפרעות קצב
פרופ' פרנסיס סרור
פרופ' פרנסיס סרור כירורגיה
5.0
( 8 חוות דעת )
"חוויה מצויינת!שירות מעולה!"
ד"ר לי הונג פן
ד"ר לי הונג פן רפואה סינית
בעלת תואר M.D מסין ופרופסור לרפואה סינית מסורתית
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו