בחור צעיר שסובל מתסמונת ברוגדה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 12/09/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בן 27 וסובל מהפרעת בקצב בלב. כל קרדיולוג מגדיר את זה אחרת, אך אחד מהם טוען שיש בא.ק.ג. סימנים של תסמונת ברוגדה. אחי בן 23 וסובל מהתקפי אפילפסיה פעם במספר חודשים, כבר 10 שנים. האם יש קשר בין הדברים? האם יש דרך לבדוק זאת לעומק?

תשובה:
לא ידוע לי על קשר בין ברוגדה לבין אפילפסיה. אבל מכיוון שתסמונת ברוגדה היא מחלה גנטית, מאוד יכול להיות שגם אחיך סובל ממנה, ועל כן עליו להיבדק. אני מצרפת לינק של האתר הרשמי של תסמונת ברוגדה. באתר זה תוכל למצוא את כל המידע והחדשות על המחלה. http://www.brugada.org