טיפולים כמותרפיים אחרי כריתת רחם בגלל סרטן
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

גילו לאמא שלי בת ה-60 סרטן ברחם. היא עברה ניתוח כריתת רחם והוציאו לה הכל. הפרופסור שמטפל בה אמר שהיא צריכה לעבור סדרה של 6 טיפולים כמותרפיים לצורך מניעה, למען השקט הנפשי, למרות שהיא מטופלת באופן פרטי, והבדיקות הפתולוגיות טובות, שום מקום לא נגוע, והכל

תשובה:
בחלק גדול מהמקרים, גם לאחר כריתה של הרחם, ממשיכים בטיפולים כמותרפיים כדי למנוע התפתחות והישנות המחלה. מידת הטיפולים וכמותם נקבעים לפי החלטתו של הרופא המטפל. אם יש לך שאלות נוספות לגבי הטיפול, תוכלי להיוועץ עם הרופא המטפל או לשאול שוב דרך האתר. רפואה שלמה, ד"ר אלעד איכנולד - אינפומד