דלג לתוכן

טיפול נוגד דיכאון בתרופה רמוטיב

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 28/03/2010 תאריך עדכון: 13/05/2013
1 דקות קריאה

שאלה:

אני בן 57. אובחנתי כסובל מדיכאון. מזה 3 שבועות אני מקבל 2 כדורי רמוטיב ביום. עד כה אין שינוי במצבי. קשה לי. מה עושים? ממשיכים עם התרופה? מחליפים? לאיזו תרופה?

תשובה:

טיפול תרופתי נוגד דיכאון בדרך כלל מתחיל להשפיע רק לאחר כ-4 שבועות, ולכן, בשלב זה, כדאי להמשיך בטיפול ללא שינוי ולהמתין. לאחר כ-5 שבועות של טיפול מומלץ לשוב לביקורת אצל הרופא שאבחן את מצבך והמליץ על הטיפול, ואז להחליט ביחד איתו לגבי ההמשך. חשוב לדעת כי התרופה רמוטיב מתאימה במיוחד למקרי דיכאון בחומרה קלה עד בינונית. במצבי דיכאון בחומרה קשה יש לשקול טיפול בתכשיר מסוג SSRI. בברכה, ד"ר איילת אביטל-מגן - פסיכיאטרית

נושאים מרכזיים

רופאים בתחום
פרופ' עמית שגב
פרופ' עמית שגב קרדיולוגיה
ד"ר רומן גרינברג
ד"ר רומן גרינברג אורולוגיה
ד"ר אלעד אשר
ד"ר אלעד אשר קרדיולוגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו