לפני מספר שנים שברתי 4 משיני הקדמיות. עשיתי אז כתרים. במשך הזמן חלה אצלי
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

לפני מספר שנים שברתי 4 משיני הקדמיות. עשיתי אז כתרים. במשך הזמן חלה אצלי נסיגת חניכיים חמורה - מה שגרם לכתרים להיראות מזעזע. אני לא במצב של יכולת לחייך וכד'. אני עומדת כרגע לפני אירוע משפחתי חשוב ביותר ואני חייבת בדחיפות לסדר את השיניים - האירוע י

תשובה:
הבעיה אותה את מתארת הינה מורכבת ודורשת בדיקה מקיפה, כך שלא אוכל לעזור לך לגבי המלצה לסוג הטיפול המועדף. לגבי רופא השיניים - הבעיות אותן את מתארת נמצאות בתחומו של רופא החניכיים (פריודונט) או המומחה בשיקום הפה. אני ממליץ כי תפני לרופא שיניים או בהמלצת חברים או על פי האתר של הסתדרות רופאי השיניים. www.ida.org.il