האם אפשר להידבק במחלת מין מעיסוי ידני?
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 16/01/2007
1 דקות קריאה
שאלה:

האם אפשר להידבק במחלת מין או זיהום כאשר מבצעים עיסוי ביד בלבד, במכון ליווי, ללא מגע מיני או אורלי?

תשובה:
מעיסוי ביד לא ניתן להידבק בשום מחלת מין, בהסתייגות שאם מישהו חולה בעגבת שניונית עם פריחה בכפות הידיים והוא מעסה באיזורי רירית - יכולה להיות לעיתים נדירות ביותר הדבקה בעגבת בדרך זו. בברכה דר' איציק לוי מומחה בפנימית ובמחלות זיהומיות