דלג לתוכן

טיפולי לייזר בהריון

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 17/01/2008 תאריך עדכון: 02/09/2010
1 דקות קריאה

שאלה:

האם טיפולים להסרת שיער בלייזר באיזור המפשעה עלולים לגרום לבעיות פוריות? והאם ניתן לבצע טיפולים כאלה בזמן הריון?

תשובה:

לא ידוע היום על בעיות פוריות בעקבות טיפולי לייזר. אך יש לזכור שטיפולי הלייזר הם יחסית חדשים, ועוד לא נעשה מספיק מחקר על הסיכונים שאולי כרוכים בהם. במהלך הריון לא מומלץ לעבור טיפולי לייזר. בברכה, ד"ר נעמה ורבין - אינפומד
רופאים בתחום
פרופ' ג'ראלד פרייזר
פרופ' ג'ראלד פרייזר גסטרואנטרולוגיה
ד"ר איילת אולך
ד"ר איילת אולך עור ומין
ד"ר נבו מרגלית
ד"ר נבו מרגלית נוירוכירורגיה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו