נציגת החברה המשווקת את האנטיביוטיקה אזניל אמרה לי (אני רוקחת במקצועי) שא
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 01/01/0001
1 דקות קריאה
שאלה:

נציגת החברה המשווקת את האנטיביוטיקה אזניל אמרה לי (אני רוקחת במקצועי) שאין צורך לקחת אנטיביוטיקה זו על קיבה ריקה, מאחר וספיגתה אינה מושפעת ממזון, ושההנחיה לקחת על קיבה ריקה נמחקה כבר מהעלון בארה"ב. האם היא צודקת?

תשובה:
אז בואי ונעשה סדר: את סירופ האזיתרומיצין יש לקחת על קיבה ריקה (שעה לפני או שעתיים אחרי האוכל). את טבליות האזיתרומיצין אפשר לקחת, כמו שאמרה לך הסוכנת, עם או בלי אוכל.