דלג לתוכן

טיפול בדופסטון להסדרת המחזור

מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 29/01/2009
1 דקות קריאה

שאלה:

בתי, בת 21, נטלה Duphaston בשל מחזור לא סדיר. היא קיבלה 2 כדורים במשך 5 ימים. עברו כבר 12 יום מנטילת הכדור האחרון, אך היא עדיין לא קיבלה מחזור. האם הדבר תקין?

תשובה:

אם התרופה מעוררת פעילות שחלתית, מתרחש ביוץ כשבועיים לאחר נטילתה. אמור להופיע דימום בין 4 ל-10 ימים מיום נטילת התרופה. אמליץ לכם לחכות בסבלנות ולקחת בחשבון כי אולי טיפול זה לא פתר את בעיות אי-סדירות המחזור של בתך, ויהיה עליה לחזור עליו או לנסות טיפול אחר. מידע נוסף לגבי טיפול זה נמצא כאן: http://www.infomed.co.il/drug1.asp?dID=481
רופאים בתחום
ד"ר עופר זקס
ד"ר עופר זקס אורתופדיה
ד"ר אלכסנדר כץ
ד"ר אלכסנדר כץ גריאטריה
ד"ר אמיר פז
ד"ר אמיר פז פסיכיאטריה
הצטרפו לניוזלטר השבועי של אינפומד
באנר הצטרפות

רופא, אתה עדיין לא חלק מאינדקס המומחים שלנו?

שווה לך להצטרף!
youtube ערוץ הוידאו של
Infomed
הפייסבוק
שלנו
instagram האינסטגרם
שלנו