השגת תרופות שלא נכללות בסל
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 02/01/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

האם כאשר קופת חולים לא מאשרת המשך שימוש בתרופה רקורמון (עקב עלייה בהמוגלובין), ורופא מקצועי ממליץ להשתמש בה, יש אפשרות לרכוש את התרופה בארץ באופן פרטי? אם כן, מה בערך מחירה?

תשובה:
רופא יכול להמליץ על נטילת תרופה, אולם אם הקופה לא מאשרת - אין אפשרות לקנות אותה במסגרת הסל, אך ניתן לרכוש את התרופה באופן פרטי. תוכלי להתקשר לכל בית מרקחת בסביבת מגורייך ולברר כמה עולה התרופה לקניה באופן פרטי והיכן ניתן להשיגה. אם מסיבה כלשהי לא קיבלת מענה, תוכלי להתקשר לקופת החולים בה את חברה. בברכה, ד"ר שירי אורי - אינפומד