תזונה ותוספי מזון לסובל מאוסטאוארתריטיס ואלרגיה ללקטוז
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 02/01/2009
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בן 38. בגלל אוסטאוארתריטיס וכאבים בברכיים, אני לוקח glucosamine chondroitin ובגלל שיש לי אלרגיה ללקטוז ואני לא אוכל מוצרי חלב. התחלתי לקחת calcium magnesium. האם שני התוספים האלה יכולים להועיל? האם הם לא יכולים לגרום לבעיות לב? האם במקומם, או בנוסף, כדאי לקחת מולטי-ויטמינים? יש לי בעיות של השמנה.

תשובה:
הסבר על גלוקוזאמין כרונדרויטין תוכל לקרוא כאן: http://www.infomed.co.il/questions/q_121202_5.htm