קפיצות לא רצוניות של קצה הלשון
מאת: מערכת אינפומד
1 דקות קריאה
שאלה:

אני בת 33. במשך השבוע האחרון הקצה השמאלי של הלשון שלי נע במין קפיצות לא רצוניות. מה ידוע על התופעה? ועל מה הדבר יכול להעיד?

תשובה:
זוהי תופעה מוכרת ושכיחה המופיעה בחלקי גוף שונים, ובדרך כלל חולפת מעצמה מבלי להעיד על מחלה כלשהי. אולם אם התופעה נמשכת מעל שבוע-שבועיים ומפריעה לך, מומלץ לפנות בכל זאת לרופא המטפל לצורך תשאול ובדיקה מעמיקים יותר. ד"ר ורד אסטרחן - אינפומד