מה בדיוק קורה מבחינה מוחית בשלב ה REM , כלומר איזה תפקיד הוא ממלא ? <br
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 02/07/2005
1 דקות קריאה
שאלה:

מה בדיוק קורה מבחינה מוחית בשלב ה REM , כלומר איזה תפקיד הוא ממלא ?

תשובה:
בשנים האחרונות מתברר יותר ויותר ששינה אינה תהליך פסיבי אלא תהליך אקטיבי ממש כמו ערות. המוח אינו "נח" בזמן שינה אלא מבצע מגוון רחב של תהליכים. שנת REM (rapid eye movements)