בדיקת נוגדנים לאבעבועות רוח
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 02/07/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

בתי חיילת ונדבקה בגיל 6 חודשים באבעבועות רוח. בגיל 14 עשתה בדיקת דם לנוגדני המחלה. התוצאות היו igg חיובי, igm שלילי. האם היא עלולה להידבק מחיילת הנמצאת באותו חדר, שחלתה בשלבקת חוגרת?

תשובה:
תוצאות בדיקות הדם מראות שמצויים נוגדנים לווירוס האבעבועות בדמה של בתך, דבר שמגן עליה כמעט ב-100% מפני זיהום נוסף. תוכלי לקבל מידע נוסף על אבעבועות רוח ועל החיסון נגד המחלה על ידי שימוש במנוע החיפוש של אינפומד. בברכה, ד"ר עידו ווליניץ - אינפומד