אני סובל כל שנה מסוף חודש מרץ עד סוף אפריל מקדחת השחת ורגישות לפריחת עץ
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 02/09/2003
1 דקות קריאה
שאלה:

אני סובל כל שנה מסוף חודש מרץ עד סוף אפריל מקדחת השחת ורגישות לפריחת עץ הזית. אין הרבה תרופות שעוזרות לי ואני בדילמה מה לקחת. אני אחרי מעקפים וכואב לי בזמן ההתעטשות בבית החזה. מה כדאי לקחת כדי להרגיע את ההתעטשות בזמן פריחת עץ הזית ?

תשובה:
ניתן לקחת תרופות אנטי היסטמיניות לאלרגיה, תרופות אלה ייתן לך רופא המשפחה או מומחה לאלרגיה.