דקירות מעל איבר המין - כנראה דלקת בדרכי השתן
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 02/11/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

לפני כמה ימים התחילו לי כאבים או דקירות בבטן, מעט מעל איבר המין. זה בא בזמנים שונים, אבל הכאב תמיד מופיע כשאני משתין. האם זה אומר שיש לי דלקת בדרכי השתן?

תשובה:
אתה צודק, ככל הנראה מדובר בדלקת בדרכי השתן. האם אתה משתין בתדירות גבוהה מהרגיל? תיתכנה סיבות נוספות, במיוחד אם יש לך, בנוסף לדקירות, תסמינים נוספים, כמו הפרשה מאיבר המין. גש לרופא המשפחה, ואם הוא ימצא לנכון, הוא ירשום לך אנטיביוטיקה נגד דלקת בדרכי השתן. ד"ר מיכל רסנר - אינפומד