אני סובלת מהפרעות אכילה חמורות ומטופלת בואלפורל. הייתי רוצה להבין כיצד ה
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 13/02/2003
1 דקות קריאה
שאלה:

אני סובלת מהפרעות אכילה חמורות ומטופלת בואלפורל. הייתי רוצה להבין כיצד התרופה עוזרת לטיפול ומה תופעות הלוואי הידועות (כי אני בתחילת הטיפול וסובלת מעייפות ?)

תשובה:
מלבד היותה תרופה נוגדת פרכוסים, ואלפורל הינה תרופה מייצבת מצב רוח וניתנת למצבים העשויים ללוות הפרעות אכילה - דיכאון וחרדה, וכן בהפרעה דו-קוטבית. עייפות ונמנום הם בהחלט תופעות לוואי של התרופה.