מהו מוקד היפרדנסי?
מאת: מערכת אינפומד
תאריך פרסום: 13/02/2008
1 דקות קריאה
שאלה:

בשולי בדיקת CT נתגלה אצלי "מוקד היפרדנסי זעיר בחוליית צוואר". מה משמעות הדבר? האם נחוצות בדיקות נוספות?

תשובה:
אזור היפרדנסי הוא איזור בעל צפיפות חומר גבוהה. אזור היפודנסי הוא אזור בעל צפיפות חומר נמוכה. אני ממליצה לך לחזור עם התשובה לרופא המטפל, ואני בטוחה שהוא יסביר לך את משמעות הממצא ויחליט על המשך הבירור. בברכה, ד"ר שירי אורי - אינפומד